Hollandse Zorg Groep

Huishoudelijke Hulp Gezocht

Bepaal deels jouw eigen rooster binnen onze flexpool als Huishoudelijke hulp.

Maak het verschil!

Droom je ervan om mensen te helpen en een verschil te maken in andermans leven? Bij Hollandse Zorg Groep bieden wij jou de unieke kans om cliënten te ondersteunen met huishoudelijke taken en hen zo te laten blijven genieten van hun thuis. Onze aanpak is persoonlijk en eenvoudig, waarbij het welzijn van de cliënt altijd voorop staat.

Jouw Rol als Huishoudelijke hulp

Jouw Rol als Huishoudelijke hulp

Als huishoudelijke hulp zul je cliënten bezoeken en hen helpen met dagelijkse taken. Onze cliënten zijn kwetsbare personen die een beetje extra steun nodig hebben om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze taken, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Hierdoor zullen onze cliënten altijd blij zijn wanneer jij bij hen op bezoek bent.

Je let tijdens je werkzaamheden altijd op het welzijn van de cliënt en signaleert veranderingen in hun situatie, zodat je hierop snel kunt anticiperen. Na afloop laat je hen achter in een schone en opgeruimde omgeving met een prettig gevoel.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Als huishoudelijke hulp bij Hollandse Zorg Groep ben je zelfstandig, heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en beschik je over uitstekende sociale vaardigheden. Je bent representatief, flexibel en hebt een signalerende rol. Dit betekent dat je veranderingen in de situatie van onze cliënten op tijd in de gaten houdt en hierop snel anticipeert.

Wat bieden wij?

  • Marktconform Salaris
  • Jaarlijks teamuitje
  • Leuke attenties tijdens Dag van de Zorg
  • Fiets- en bedrijfsfitnessplan
  • CAO VVT – Arbeidsvoorwaarden 
  • Doorgroeimogelijkheden met professionele academies

Solliciteer nu!

Kom ons team versterken en maak een verschil in de levens van onze cliënten!

Open sollicitatie - Flexpool huishoudelijke dienst