Hollandse Zorg GroepThuiszorg in de terminale fase

Thuiszorg in de terminale fase

Als genezen niet meer mogelijk is of wanneer de leeftijd van dien aard is dat het sterven heel dichtbij komt, krijgt het leven ineens een andere wending. Wat dit voor u betekent is heel persoonlijk. Hoe kunt u thuis in uw vertrouwde omgeving rustig afscheid nemen van uw dierbaren? Wat is belangrijk voor u? Hoe wilt u uw zorg, die wellicht noodzakelijk wordt, vormgeven?

Wanneer u onverhoopt met deze vragen te maken krijgt, dan kunt u op ons rekenen. We staan 24 uur per dag voor u klaar met specialistische verpleegkundige zorg voor u en ondersteuning voor u en uw naasten. (Specialistische) zorg kan bestaan uit zorg op vaste momenten of 24-uur (oproepbare) zorg. We helpen u met de dagelijkse verzorging en met alle verdere handelingen die nodig zijn. Ook helpen we u met het innemen van de medicatie.

We houden met uw goedvinden contact met (huis)artsen. Het aanvragen van hulpmiddelen kunnen we van u overnemen. U kunt bij ons terecht met vragen over pijn, comfort of rouw. Maar we zijn er ook om met u mee te denken over zaken waar u misschien niet aan gedacht heeft. Wat is er mogelijk in uw situatie? Wat zou u nog willen? Wat kunnen wij daarin voor u betekenen?

Zorg via de Hollandse Zorg Groep

Wat er ook gebeurt en wat u ook wenst, u kunt bij ons terecht. Wanneer u contact met ons opneemt, maken we graag persoonlijk kennis met u om van u te horen welke verwachtingen u heeft, wat uw persoonlijke wensen zijn en welke (specialistische) zorg u nodig heeft. Met deze gegevens maken we een zorgplan, zodat ons team u zo goed mogelijk kan verzorgen. We zijn er voor u om zoveel mogelijk zaken van u, uw partner of andere gezinsleden uit handen te nemen, zodat u alle rust en ruimte heeft voor uzelf, uw familie en dierbare vrienden.

Zorg op maat

Onze dienstverlening begint bij het inventariseren van uw  zorgbehoeften en uw persoonlijke wensen. Waar is ondersteuning bij nodig? Is blokzorg (zorg op vaste momenten) voldoende of is er behoefte aan 24-uur (oproepbare) zorg? Op basis hiervan adviseren wij u over wat wij, met onze zorgverleners, voor u kunnen betekenen. Wij zorgen er voor dat uw zorgvraag binnen 24 uur kan worden opgestart met een ervaren team van zorgprofessionals. Ook helpen wij u bij het regelen van de vereiste hulpmiddelen die nodig zijn voor de verzorging bij u thuis.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085 130 99 00.