Hollandse Zorg Groep

Hulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden

Als u het huishouden niet meer zelfstandig kunt of deels niet meer kunt, omdat u bijvoorbeeld een dagje ouder bent geworden of net een operatie heeft ondergaan of misschien gehandicapt bent dan heeft u recht op hulp. Het is ook belangrijk dat u hulp krijgt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Wij helpen u graag.

Het is onze kracht u een schoon en opgeruimd huis te bezorgen. Maar minstens net zo belangrijk is onze kracht om te signaleren. Wij zijn niet alleen getraind in het samen doen van het huishouden, maar ook in het signaleren of het goed met u gaat of als het iets minder goed met u gaat.

Een luisterend oor en een gezellig praatje, deze persoonlijke aandacht kan voor u het verschil maken. Wij werken met vaste huishoudelijke hulpen. U krijgt dus steeds dezelfde medewerker. Soms rouleren we voor een enkele keer, zodat u tijdens ziekte of vakantie van uw vaste hulp toch een bekend gezicht ziet. Onze mensen maken uw huis weer heerlijk schoon en dragen bij om er voor te zorgen dat u zo lang mogelijk verantwoord thuis kunt blijven wonen.