Hollandse Zorg GroepHulp bij het huishouden

Hulp bij het huishouden

Als u het huishouden (deels) niet meer zelfstandig kunt, omdat u simpelweg een dagje ouder bent geworden, net een operatie bent ondergaan of misschien gehandicapt bent. Dan heeft u recht op hulp. Ook is het belangrijk dat u hulp krijgt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Wij helpen u graag.

Het is onze kracht u een schoon en opgeruimd huis te bezorgen. Maar minstens net zo belangrijk is onze kracht om te signaleren. Wij zijn niet alleen getraind in het doen van het huishouden, maar ook in het signaleren of het goed of minder goed gaat.

Persoonlijke aandacht kan al het verschil voor u maken, denk bijvoorbeeld aan een luisterend oor of een gezellig praatje. Wij werken met vaste huishoudelijke hulpen. U krijgt dus steeds dezelfde medewerker. Soms rouleren we voor een enkele keer, zodat u tijdens afwezigheid van uw vaste hulp toch een bekend gezicht ziet. Onze mensen maken uw huis weer heerlijk schoon en dragen bij om er voor te zorgen dat u zo lang mogelijk verantwoord thuis kunt blijven wonen.