Hollandse Zorg GroepProject en Horeca inrichting De Arend

“Eens een De Arend klant, altijd een De Arend klant!“

 

De Arend begon ooit als dorpscafé. Nu bijna 40 jaar later hebben we ons gespecialiseerd in het inrichten van veel verschillende interieurs. Van traditionele cafés tot terrassen, restaurants, zorgcentra, vakantieparken, hotels en kantoorpanden. We kunnen dus met recht zeggen dat we weten waar we het over hebben.

 

Wij helpen u bij het creëren van een sfeer die klopt en past bij dat wat u wilt uitstralen. Dit kan zijn het vervangen van meubilair of een inrichting van A tot Z. Maar ook van een ontwerpplan tot totaalrealisatie, waarbij wij alles verzorgen, van meubilair en verlichting tot vloeren en plafonds.

 

Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk en wij houden graag korte lijnen met u als klant. Bij ons staan goed advies en flexibiliteit altijd voorop en houden we rekening met uw wensen en budget zodat we een passende inrichting kunnen leveren.

 

Breng ons een bezoek om het assortiment zelf te voelen, te ervaren en te bekijken en om u vrijblijvend te laten adviseren. We doen er alles aan dat u zich als klant bij ons thuis voelt, dat is ook precies wat wij willen dat u met uw zaak bereikt.

 

Het centraal gelegen hoofdkantoor is gevestigd te Waardenburg liggend aan de A2. Naast de hoofdlocatie zijn er 5 showrooms verdeeld over Nederland: Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Eindhoven & Rotterdam.
Wij verwelkomen u graag in een van onze showrooms!

 

Veel dank voor jullie bijdrage aan het geweldige dagje uit met onze cliënten en medewerkers. Klik op het logo van de sponsor om naar hun website te gaan.

Bekijk alle sponsoren