Hollandse Zorg GroepWie zijn wij?

De Hollandse Zorg Groep is een dynamisch, actief maatschappelijk bedrijf in de gezondheidszorg dat zich wil onderscheiden door het verlenen van zorg op verschillende manieren.

Uw welzijn

De Hollandse Zorg Groep staat voor het welzijn van haar cliënten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Onze vakbekwame en betrokken medewerkers staan klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Wij doen dit samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.

Wat doen wij

Als (thuis)zorgorganisatie bieden we persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding gedurende zeven dagen per week en 24 uur per dag. Het werkgebied van de Hollandse Zorg Groep is Nederland. De Hollandse Zorg Groep is stapsgewijs per regio aan het uitbreiden. Wilt u weten of wij in uw regio actief zijn en zo ja met welke diensten, neemt u dan gerust contact met ons op via 085 130 99 00.

We hebben contracten met verschillende zorgverzekeraars. Bent u in het bezit van een persoonsgebonden budget? ook dan bent u van harte welkom bij ons.