Hollandse Zorg GroepPersonenalarmering

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen huis blijft wonen. Toch is hulp van buitenaf soms onverwachts nodig. Bijvoorbeeld als u thuis bent gevallen of beperkt wordt door ziekte. Dán wilt u de zekerheid dat u iemand kunt waarschuwen, zo snel mogelijk. Personenalarmering biedt u deze zekerheid en geeft u een veilig gevoel.

Met één druk op de knop van een halskoord, armband of alarmeringstoestel kunt u in en om het huis altijd hulp inschakelen als dat nodig is.

Als u alarm slaat, komt uw oproep binnen bij de zorgcentrale (meldkamer), die 7 dagen per week en 24 uur per dag, bemand is door verpleegkundigen. Via de microfoon van het alarmeringsapparaat kan de zorgcentrale u horen en u hoort hen. De verpleegkundigen schatten uw situatie in, handelen snel en regelen direct passende hulp. De hulp die ingeschakeld zal een verpleegkundige of verzorgende van de Hollandse Zorg Groep zijn.

De Hollandse Zorg Groep maakt gebruik van het cAlarm van FocusCura. Door te klikken op onderstaande knop, komt u op de website van FocusCura terecht en kunt u de personenalarmering direct aanvragen.

cAlarm bestellen

Heeft u liever een sierlijk alarm? Dat kan met het sieraad van FocusCura. Dit alarm is een perfecte keuze voor mensen die zich veilig willen voelen, maar liever geen zichtbaar alarm willen dragen. U kunt kiezen voor het Sieraad als u cAlarm besteld.

Bij alarmopvolging moet onze medewerker toegang hebben tot uw woning. Om de zekerheid te hebben dat de zorgverleners altijd in uw woning kunnen wanneer dat nodig is heeft FocusCura een veilige, moderne oplossing bedacht; de cKey Door. De cKey Door is een elektrische deuropener, die op nagenoeg alle deuren past. Uw deur kan geopend worden via een app. Wanneer de cKey Door niet op uw deur past, kan er gebruik gemaakt worden van het cKey Safe sleutelkastje van FocusCura. Ook deze kan geopend worden met de app. U kunt op onderstaande afbeelding klikken voor meer informatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer 085 – 130 99 00.